Reuters/EPH
MODEL I GLUMICA

Dvije karijere Care Delevingne

Britanska manekenka još je jednom pokazala da njena karijera modela neće patiti zbog glume. Cara Delevingne (23) nesumnjivo se posvetila glumi: ove godine moći ćemo je gledati u čak pet filmskih uradaka te trenutno snima film “Valerian and the City of a Thousand Planets” redatelja Luca Bessona, ali ipak pronalazi vremena i za modeling.

Cara je postala ambasadorica brenda Rimmel za koji će snimiti nekoliko kampanja i tako krenula koracima slavne Kate Moss i mlade manekenke Georgie May Jagger.

– Počašćena sam što mogu raditi s Rimmel London. To je prvi kozmetički brend koji sam koristila kao tinejdžerica – izjavila je britanska manekenka koja je prošlog mjeseca otkrivena kao zvijezda kampanje za kolekciju jesen/zima modne kuće Saint Laurent.

❤️ @hedislimaneworld @ysl

Fotografiju objavljuje Cara Delevingne (@caradelevingne) Ožu 31, 2016 u 10:08 PDT

– Cara Delevingne ima jedinstven smisao za stil što znači da je idealna djevojka za Rimmel London. Njen nevjerojatan talent i neustrašivi duh su prava inspiracija mladim ženama – izjavila je Montse Passolas, potpredsjednica marketinga poznatog kozmetičkog brenda.



Mlada glumica i manekenka odlična je ambasadorica brenda jer ima velik broj pratitelja na društvenim mrežama, što je sve češće glavni kriterij brendova kod odabira zaštitnog lica kampanje.

Ipak, jasno je da Cara koristi sve prilike za izgradnju glumačke karijere. Prvu zapaženiju ulogu ostvarila je lani u filmu Paper Towns, a ove godine igra u čak pet filmova: “Tulip Fever”, “London Fields”, “Kids in Love”, “Absolutely Fabulous: The Movie” i najiščekivanijem filmu “Suicide Squad” koji u kina stiže u kolovozu ove godine.

Linker
19. travanj 2024 19:56