BOMBAJ ŠTAMPA

Đuro dijelio kondome na Valentinovo

Sarajevski glumac i redatelj s ljubljanskom adresom, Branko Đurić Đuro, čestitao je Zagrepčankama Valentinovo s – kondomima. Naime, slavni član sarajevskih Nadrealista, gostovao je sa svojom pop-rock grupom Bombaj štampa u klubu Boogaloo, a svim. zaljubljenim obožavateljima usred koncerta počeo je s pozornice bacati prezervative.

Bombaj štampa, koja je bila jedan od najpopularnijih sarajevskih grupa krajem osamdesetih, u Zagreb je došla povodom svoje povratničke turneje, koju je inicirao – Chuck Berry. Nakon što su 1991. u Pakracu odsvirali svoj posljednji koncert, Đuro više nije svirao sa svojim prijateljima, no kada se ukazala prilika da nastupe kao predgrupa na hrvatskom koncertu slavnoga rockera, odlučili su se ponovno okupiti. S nastupom su svi bili zadovoljni te su svi članovi bez problema dogovorili za povratničku turneju.

Potporu svojim prijateljima, kao gosti na koncertu, dali su Saša Lošić – Lošo te Davor Gobac i Vlatko Čavar Brada, iz Psihomodo Popa, koji će 28. veljače u istom prostoru promovirati svoj novi album “Jeee! Jeee! Jeee!”.

Linker
20. travanj 2024 18:10