NA BOLOVANJU

Đurđa Adlešič: Strepim od nove operacije

Pa ima li tome kraja? Na Rebru se već osjećam kao ko­d kuće. Poznajem većinu liječnika, medicinskih sestara, čistačica, kuharica. Samo je pitanje zbog koje ćete me dijagnoze ostaviti – kazala je Đurđa Adlešič prof. dr. Ranku Ostojiću kad joj je 8. siječnja rekao da će neko vrijeme morati ostati u bolnici zbog upale divertikula, odnosno “slijepih džepova” debelog crijeva i okolnog tkiva. Ovaj put na Rebru je ostala deset dana, a zatim je puštena kući uz preporuku da mora strogo mirovati i biti ­na rigoroznoj dijeti.

– Mislila sam da ću već ovaj tjedan moći u Sabor, ali mi je liječnik produljio mirovanje – objašnjava Đurđa Adlešič. – Potkraj mjeseca moram na još jedan pregled i tek nakon njega ću znati je li sve u redu ili ću morati i na – četvrtu operaciju. Ne paničarim, puna sam optimizma, ali već mi je stvarno “puna kapa” bolnica – govori Đurđa Adlešič.

Snježana Dragojević Harapin ­

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o borbi s bolešću Đurđe Adlešič­ potražite u novom broju tjednika Gloria (broj 838) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
20. travanj 2024 04:04