JOŠKO ČAGALJ JOLE

Drugi put tata

Pjevač Joško Čagalj Jole ovih je dana sa suprugom proslavio drugu godišnjicu braka a zabavu je uljepšala vijest da će po drugi put postati roditelji.

-Nisam još htio da se zna, dok ne prođu prva tri mjeseca. Ana je sada u drugome mjesecu trudnoće. Sretan sam i ispunjen čovjek. Cijeli život mi je, kako privatno tako i u karijeri, išao svojim slijedom. Baš kako treba. Krenuo sam od nule, niti mi je život dao niti sam ja htio preskakati stepenice. Daj Bože, samo zdravlja- izjavio je za list Slobodna Dalmacija splitski pjevač, koji ove godine obilježava desetu godišnjicu karijere.

-Njegova deset godina mlađa supruga Ana, apsolventica na splitskom Pravnom fakultetu, prije dvije godine na svijet je donijela njihovo prvo dijete, djevojčicu Ivu kojoj je tata nadjenuo ime po baki.

-Svi kažu da Iva nalikuje na mene, da ima moje male uši i nos, no meni je ona baš svoja, lijepa kao svaka mala princeza – pohvalio se sretni otac ubrzi nakon rođenja njegove „male mrvice“.

Poznati pjevač planira objavljivanje petog albuma u studenom, koji je već najavio na HRF-u, skladbom Ptice putuju.

No prije toga orit će se pjesma Ja te volim, Hrvatska, njegova navijačka “himna” snimljena povodom Europskog prvenstva u nogometu. 12.lipnja, dan prije utakmice Hrvatska – Njemačka, Jole će je zapjevati na fešti u Klagenfurtu.

Barbara Ivezić

Linker
28. travanj 2024 09:01