INSTAGRAM
POMIRDBA

Druga šansa za prijateljstvo - dva zvjezdana para opet se druže

Nakon što su nedavno prvi puta viđeni u javnosti od incidenta oko dolaska na vjenčanje, dva zvjezdana para na društvenim mrežama su otkrila kako uživaju s obitelji i prijateljima.

Jedan od najmoćnijih slavnih parova Beyonce (33) i Jay Z (45) nisu viđeni u društvu starlete Kim Kardashian (34) i Kanyea Westa (37) otkako su se odbili pojaviti na njihovom vjenčanju te su brojni svjedoci bili iznenađeni kada su ih vidjeli na zajedničkoj večeri kako uživaju u međusobnom društvu.

Beyonceini obožavatelji negodovali su oko prijateljstva sa slavnom reality zvijezdom koje je bilo posljedica prijateljstva između Jay Z-ija i Kanyea te je popularna pjevačica pod svaku cijenu htjela izbjeći povezivanje sa zvijezdom showa Keeping up with the Kardashians.

Foto: Instagram

Međutim, čini se kako su dva slavna para odlučila prijateljstvu dati drugu šansu i ponovno provoditi vrijeme u zajedničkom društvu.

Nakon pomirdbene večere Kim i Kanye otišli su na skijanje, koje je bilo odlična prilika da slavna starleta pokaže svoje zimske kombinacije sa zimovanja, dok su Beyonce i Jay-Z istovremeno uživali u međusobnom društvu, ali na nešto višim temperaturama.

Foto: Instagram

Pratite nas na Facebooku:

Linker
20. travanj 2024 03:54