Sipa/Cropix / SIPA
ŽELI KUHATI SVOJOJ DJECI

Drew Barrymore: Užasna sam kuharica, ali volim kuhati

Poznata glumica je u intervju za časopis Red priznala da obožava imati djecu i da je upravo nakon rođenja prve kćeri počela učiti kuhati.

Drew Barrymore (39) rekla je da voli biti mama i da je sretna što će između njezinih djevojčica razlika u godinama biti mala. Glumica i njezin suprug Will Kopelman (36) imaju osamnaestomjesečnu kćer Olive, a Drew je nedavno rodila i drugu kćer Frankie .

– Svaki vikend provodimo zajedno. Nemamo dadilju, samo je obitelj na okupu – otkrila je glumica i priznala da je njezina obitelj potpuno drugačija od one u kojoj je odrasla:

– Moji roditelji razišli su se prije mog rođenja, a moj otac nikad nije bio spreman preuzeti roditeljsku ulogu. Sve sam to nekako prihvatila, ali mi nije jasno kako netko može donijeti takvu odluku. Prihvatila sam da je moj otac takav, ali istu stvar ne bih mogla prihvatiti kod partnera – rekla je Drew, piše Us Magazine.

Nakon rođenja prvog djeteta glumica je odlučila naučiti kuhati:

– Preko ljeta idem u školu kuhanja. Volim kuhati, uveseljava me to, ali sam istovremeno užasna – priznala je Drew kako nema nikakvog iskustva s kuhanjem.

Slavna glumica je zajedno s Cameron Diaz i Reese Witherspoon prošlog mjeseca upisala dvodnevni tečaj kuhanja u dolini Napa, nakon čega je izjavila da je Cameron izvrsna kuharica te da bi i ona voljela savladati kuhanje kako bi mogla pripremati domaću hranu svojoj djeci.

Linker
18. travanj 2024 19:35