CRVENA JABUKA NA NARODNOM

Dražen Žerić Žera upoznao dvojnika

Grupa Crvena jabuka gostovala je u Glazbenom Showu Dalibora Petka u kojem je frontman grupe Dražen Žerić Žera upoznao svojeg dvojnika.

Moji su se roditelji upoznali na koncertu Crvene jabuke. Taj band oduvijek se slušao u našoj obitelji, a onda sam prije nekoliko godina primjetio da i ja pomalo nalikujem na Žeru izjavio je Žerin dvojnik, vozač taksija Krešo Bratković, a pjevač je odmah došao na ideju da ga Krešo zamijeni na njemu mrskom snimanju spotova.

Poznatog pjevača u emisiji su iznenadili i njegov nekadašnji producent Nikša Bratoš i sadašnji Branimir Mihaljević, a obojica su priznala da je rad sa Žerom nevjerojatno iskustvo.

Ipak, najveće iznenađenje večeri bilo je kad se u studio javio Žerin punac Božo:

-Otkako imamo zeta, on samo nazove i kaže: Punica, sad sam na Svetom Roku pripremi gradele – priznao je punac pohvalivši Žeru da je najbolji i najčupaviji zet.

Popularni band u emisiji je napravio zagrijavanje za nastup u Lisinskom, 18. veljače, a voditelj emisije Dalibor Petko uspio je frontmana banda nasmijati snimkom Žerinog dječjeg nastupa iz 1973. godine na Malom šlageru.

Pogledajte video i poslušajte prvi dječji snimak Žere!

Linker
12. travanj 2024 07:23