OBITELJSKI ŽIVOT

Dražen Žerić Žera: Smirile su me dvije vatrene cure

Do prije koju godinu nezamisliv prizor, nedavno je raznježio cijelu rivu u Trpnju: dvije male crvenokose djevojčice bacaju se u zagrljaj tati, koji im dopušta da rade od njega što žele – štipaju ga za obraze, “popravljaju” frizuru, nagovaraju ga da radi grimase… Ne bi to bilo tako neobično da taj zaljubljeni tata nije Dražen Žerić Žera , 48-godišnji frontmen grupe Crvena jabuka, koji je uvijek osvajao svojim imidžem soft-rock frajera – a u koji se uredan obiteljski život i briga o dječici nikako nisu uklapali.

No, prije tri i pol godine dvije su riđe glavice i dva para plavih očiju preokrenuli njegov život naglavačke: rođenjem kćerkica Petre i Maree Žera je postao drugi čovjek.

Glazbenik kojem se s nastupa nikad nije žurilo kući, pa je često znao zaružiti do “prve jutarnje kave”, danas nakon gaža juri svom domu kako bi se naspavao jer zna da su Petra i Marea već u sedam ujutro u akciji.

– Obje kćeri su velike maze, pogotovo Marea, koja stalno traži zagrljaje i poljupce, a i velika je spavalica. Petra je življa i budi se već u 7 ujutro. Sad su porasle i nekako je lakše s njima, pogotovo zato što dobro jedu i obožavaju se kupati. Svaki čovjek mašta o stabilnoj obitelji i djeci, a ja sam sretan što su mi se u zrelim godinama svi snovi ostvarili.

Marijana Marinović

Veliku priču o obiteljskom životu Dražena Žerića Žere pročitajte u novom broju Glorije (916) koji je od danas u prodaji. Možete se pretplatiti i na PDF izdanje.

Linker
19. travanj 2024 22:38