Ivan Posavec
INTERVJU ZA GLORIJU

Dražen Žerić Žera: Otkad je Facebooka, ne muljamo žene

Uoči koncerta kojim Crvena jabuka obilježava tri desetljeća 49-godišnji pjevač otkriva kako je bend opstao unatoč svim dramama, pogibiji dvaju članova, ratu, brojnim promjenama postava – a zajedno s njihovim pjesmama preživjela je i njegova frizura.

Oženjeni ste 24 godine mlađom studenticom novinarstva Barbarom Mačelom Žerić: je li glazbenicima teško sačuvati brak ili vezu? – Teško je, ali mi smo poput pomoraca. Tražimo mnogo razumijevanja za česta i duga izbivanja. Iako sad više nema velikih turneja. Jesu li vaše žene umrežene kako bi vam lakše ušle u trag? – Komuniciraju međusobno, ali nas ne trebaju tražiti. Znaju sve jer postoji Facebook. Ako lažemo da smo na jednom mjestu, vrlo brzo se preko nečijeg profila sazna istina. Facebook je danas veći problem nego provjeravanje putem telefona.

Pročitali ste dijelić velikog intevjua koji je popularni Žera dao za Gloriju. Ostatak gdje govori o svojoj obitelji, odnosu s bratom, odrastanju u Sarajevu i Dalmaciji, kao i zanima li njegove petogodišnje blizanke glazbe, s kojoj bi hrvatskom pjevačicom volio snimiti duet, te koliko danas pije i koji mu je najstrastveniji hobi pročitajte u tiskanom izdanju Glorije br. 997. koji je na kioscima od 13. veljače.

Linker
17. travanj 2024 17:16