LJERKA MINTAS HODAK

Drago mi je da se Ljubo i Dina vole

Među uzvanicima koji su licitirali za umjetnine na nedavno održanoj humantiranoj večerio i aukciji slika Zaklede Ivana Hodak bio je i odvjetnik Ljubo Pavasović Visković , tadašnji dečko tragično stradale Ivane Hodak , koji je stigao u pratnji djevojke Dine Štern . A Ivanini roditelji, odvjetnik Zvonimir Hodak i Ljerka Mintas Hodak , dočekali su ih vrlo srdačno, kao i ostale uzvanike.

– Drago mi je da se njih dvoje vole i da su sretni. S Ljubom i Dinom se često čujem i vidim, srećemo se na rođendanima Ivaninih prijateljica i normalno je da su zajedno došli na aukciju jer sudjeluju i pomažu i na svim drugim događanjima u vezi sa zakladom – kaže Ljerka Mintas Hodak, profesorica na Zagre­bačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

– S Ivaninim roditeljima ostao sam u dobrim odnosima i družim se s njima, posebno s njenom mamom. Gospođa Ljerka poznaje Dinu otprije, preko Ivane, pa smo i na ovu humanitarnu večer došli zajedno. Inače, od prvog dana podržavam rad zaklade. Kolegica Morana Rabar i ja za svoj smo odvjetnički ured ovaj put kupili akril Ive Višošević, za četiri tisuće kuna – kaže 40-godišnji Ljubo Pavasović Visković.

Kad je lani u ožujku počeo hodati s Dinom Štern, to je najprije rekao Ljerki Mintas Hodak. Nije želio da za njih dvoje čuje od nekoga drugog.

Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern nedavno su započeli i zajednički život, u njenom stanu. S novim “stanarom” odlično se slažu osmogodišnji Karlo i četverogodišnji Vito, Dinini sinovi iz braka s direktorom prodaje na Novoj TV Eduardom Bočkajem. Odvjetnik i marketinška menadžerica u farmaceutskoj industriji jedno su drugom velika podrška i utjeha, svaki trenutak provode zajedno pa se nisu odvajali ni tijekom humanitarne večeri u Mimari.

Snježana Dragojević Harapin

Linker
21. travanj 2024 05:27