NA RUCI PRSTEN

Doris Pinčić zaručila se za dečka Borisa

Zvijezdu ‘Larinog izbora’ Doris Pinčić (24) nakon godinu dana veze dečko Boris Rogoznica (25) je zaprosio te je mladi par tijekom božićnih blagdana s obitelji i prijateljima proslavio zaruke.

– Istina je da smo se zaručili, još prije nekoliko mjeseci, ali smo to podijelili samo sa svojim najbližim prijateljima i obitelji, kao što ćemo to činiti i u budućnosti. Za nas je puno važnije da funkcioniramo u zajedničkom svakodnevnom životu od toga da svoj odnos definiramo riječima: zaruke, veza ili nekako treće. Volimo iskoristiti svaku priliku da se razveselimo i vrijeme provedemo s obitelji i prijateljima, pa je veselju pridonio i ovaj čin – rekla je Doris Pinčić za Dnevnik.hr .

Na doček nove godine Doris i zaručnik Boris otputovali su u Prag, a nakon odmora glumicu očekuje nastavak snimanja ‘Larinog izbora’ u Zagrebu.

Doris Pinčić i Boris Rogoznica prošle su godine zajedno snimili reklamu za jednu zlatarnicu u kojoj su glumili par koji se zaručuje, a glumica je tada rekla kako joj je na tom snimanju bilo najlakše ljubiti se.

Linker
25. travanj 2024 14:12