VELIKI TULUM

Doris Pinčić: U iščekivanju mog savršenog vjenčanja

– Otkako je početkom travnja završilo snimanje, nisam pogledala nijednu epizodu “Larinog izbora”. S jedne strane, teško mi je pao op­­­roštaj od uloge uz koju sam preko noći odrasla, a s druge mi je trebalo malo odmaka i odmora. Ipak, obećala sam si da ću zadnju epizodu, koja se emitira 3. srpnja, obavezno pogledati. Bit će to moj konačni oproštaj od Lare, a planova za bu­­­­dućnost mi ne nedostaje – kaže zadarska glu­­­mica Doris Pinčić (26), zvijezda serijala ko­­­ji je u dvije sezone emitiranja prikovao gledatelje uz male ekrane i učinio od nje jednu od najpopularnijih TV glumica u Hrvatskoj.

No, donio joj je i neke nove poslovne izazove: Doris uskoro počinje raditi na Narodnom radiju kao voditeljica subotnje top-liste, a s kolegom Robertom Kurbašom početkom jeseni otvara Dramski studio i rođendaonicu.

No, događaj po kojem će ljeto 2013. pamtiti cijeloga života ipak nije vezan uz posao. Doris se, naime, 6. rujna udaje za Borisa Rogoznicu (26), agenta osiguravajućeg društva rodom iz Su­košana, a vjenčanje će biti u zadarskoj Katedrali sv. Stošije. – U “Larinom izboru” udavala sam se tri puta, ali ovo će biti nešto sasvim drugo. Naše vjenčanje zamišljam kao veliki tulum s dvjestotinjak uzvanika, koji ćemo nakon obreda u crkvi organizirati u zadarskom restoranu Tony. Boris i ja obožavamo fešte, a nema bolje prilike za to od vlastite svadbe – kaže Doris Pinčić.

Kristinka Šćavina Foto: Petar Jurica

Linker
15. travanj 2024 16:37