Matej Dokić
SLAVLJE LJUBAVI

Doris Pinčić: Na vjenčanju sam plesala do jutra i nazdravljala vodom

Nakon tri vjenčanja u ‘Larinom izboru’ zadarska glumica rekla je ‘da’ i u stvarnosti: iako u petom mjesecu trudnoće, sa svojim je odabranikom do pet ujutro plesala i zabavljala goste, među kojima je bila prva glumačka postava serijala koji ju je proslavio.

– Bilo je baš onako kao što smo željeli: opušteno, veselo i nepretenciozno. Znam da mladenke često budu izvan sebe od uzbuđenja, ali ja sam bila potpuno smirena i sretna. Iako sam u petom mjesecu trudnoće, plesala sam do pet ujutro. Osjećam se odlično, a dosad sam se udebljala samo jedan kilogram. Jedino što sam umjesto vinom, svi ma nazdravljala čašom vode – otkriva Doris Pinčić, koja je nakon vjenčanja svom prezimenu dodala suprugovo.

Kristinka Šćavina

Sve detalje vjenčanja iz snova Doris Pinčić i Borisa Rogoznice – od priprema preko izlaska lažne mladenke koju je mladoženja morao poljubiti, obreda u crkvi do atmosfere sa svadbenog slavlja pogledajte u raskošnoj fotogaleriji s više od 25 fotorgafija u tiskanom izdanju magazina Glorija (br. 975).

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
16. travanj 2024 22:28