ROMANSA IZ MORA

Doris Pinčić: Moji recepti za ljubav

Obožavam kuhati i za mene nema većeg zadovoljstva nego kad se oko punog stola okupi dobro društvo i zapjeva. Kao prava Dalmatinka pred goste najčešće iznesem svoje omiljene morske specijalitete – brudet od miješane ribe i buzaru od školjaka. A kako se pritom uvijek držim izreke da riba mora plivati tri puta: u moru, u ulju i na kraju u vinu, kod mene je uvijek veselo – kaže zadarska glumica Doris Pinčić (23), zvijezda serijala Nove TV “Larin izbor” i filma “Larin izbor: Izgubljeni princ”.

A kad se zaželi romantičnog izlaska udvoje, s dečkom Borisom Rogoznicom (25), diplomiranim ekonomistom iz Sukošana, najradije izađe u zadarski restoran Niko.

– Boris i ja, što se tiče hrane, imamo gotovo isti ukus. Oboje smo gurmani i uživamo u finom jelu – kaže Doris Pinčić.

Kristinka Šćavina

Cijeli tekst o kuhinji i receptima za ljubav Doris Pinčić pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 913) i saznajte kako je kao djevojčica naučila kuhati promatrajući mamu i tatu, koji je u kuću uvijek donosio svježu ribu, zašto ne može odoljeti čokoladi premda je sklona debljanju i koju omiljenu hranu svoga dečka ipak ne može podnijeti. Možete se pretplatiti i na PDF izdanje.

Linker
18. travanj 2024 16:58