MODNI IZBOR

Doris Pinčić: Moja ženstvenost s pomakom

Svejedno je li odjevena u djevojačku crvenu haljinu, seksi minicu ili elegantnu crnu kreaciju, Doris Pinčić uvijek privlači pažnju. Visoka i vitka, profinjenog lica koje je prema mnogima kombinacija ljepote Elizabeth Taylor i Brooke Shields u mladim danima, 23-godišnja Zadranka njeguje ženstven i decentan stil, svojstven dobro odgojenoj djevojci s jasnim životnim cilj­em. Baš kao i njezin lik u TV serijalu “Larin izbor”, Doris je u svakodnevnim prigodama “slatka mala” – najradije nosi haljinice romantičnog kroja i marame u kosi – a kad treba biti glamurozna, i te kako zna iskoristiti i naglasiti svoj seksepil. Tako se na ovogodišnjem Fashion.hr-u pojavila u tamnosivoj kreaciji Roberta Severa i s crnim štiklama u kojima su njene duge noge izgledale – još duže.

­

BITI SVOJA Moj je stil moj najjači adut, uz širok osmijeh koje ne podliježe godišnjim dobima, trendovima i posebnim prigodama. Kao glumica, volim transformacije, izlete u neuobičajeno. Šalove i vunene kape, primjerice, nosila sam mnogo prije nego što su postali sveopći trend, a uz cvjetnu haljinu radije nosim robusne čizme nego balerinke. Ako bih morala definirati svoj stil – bila bi to ženstvenost s pomakom, kojoj sam više manje vjerna od tinejdžerskih dana.

IN KOMAD ZA HLADNE DANE Ne volim zimu, ali otkako sam se preselila u Zagreb, nastojim je barem prihvatiti. Hladnoću podnosim samo zbog kapa i osobito šalova, koji su mi fetiš. Novi šal je odličan trik za osvježenje starog kaputa, a ja imam pedesetak takvih “osvježivača”. Do­duše, ove mi zime nisu potrebni iz tog razloga, jer sam upravo kupila tirkizni kaputić. Kaputi i čizme uvijek su najskuplji komadi u mom ormaru.

ŽENSTVENOST PRIJE SVEGA To mi je modni imperativ i zato sam češće u suknjama i haljinama nego u hlačama. Štoviše, hlače sam “otkrila” tek nedavno, a sviđaju mi se jahaće. Traperice često nosim, a kombiniram ih s nekom atraktivnom majicom ili vestom. No, sve bih ih dala za lijepe, prozračne haljinice. Dužina, boja i uzorak nisu mi važni, samo ne smiju biti od umjetnih materijala. Drago mi je i što moja Lara uglavnom nosi haljine.

ADUT IZ MOG ORMARA Mala crna haljina. Imam ih nekoliko – pamučnih za dan, svilenih za večernje izlaske.

NIKADA NE BIH ODJENULA… Kožnate hlače i odjeću od sintetičkih materijala.

Dolores Tolić

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. U zimskom specijalu Glorije IN (br. 11) saznajte i kako Doris Pinčić njeguje svoj izgled, koje mirise, šminku i modne dodatke koristi, kako kombinira odjeću, koje torbe ima u ormaru i što je nadahnjuje…

Pogledajte što možete pronaći u zimskom specijalu GlorijeIN

Linker
18. travanj 2024 03:03