FILMSKI FESTIVAL

Doris Pinčić i Filip Juričić zasjali u Canesu

Pauzu u snimanju filmske verzije hit serijala “Larin izbor” glumci Doris Pinčić i Filip Juričić iskoristili su na najbolji način – odlaskom na tulum u Cannesu. Na 65. izdanju najvećeg svjetskog festivala došli su u četvrtak poslijepodne kao gosti škotskog proizvođača viskija Chivas, a u jednom danu uspjeli su osjetiti čaroliju crvenog tepiha, ali i noćni život na Croisette.

– Bilo je sjajno. Kada sam dolazila nisam htjela imati velika očekivanja, ali ovdje nam se doista na svakom uglu nudio neki hedonizam – kazala je Doris Pinčić, koja je na crvenom tepihu zasjala u haljini Aleksandre Dojčinović, a njezine kreacije je nosila i za vrijeme dnevnih obveza.

Filip Juričić i Doris Pinčić ispred luksuznog hotela Martinez u Cannesu

– Doživjeti filmski festival u Cannesu je impresivno, ali osjećaj je sličan kao i na premijeri u Zagrebu. Samo što ovdje svega ima više – novinara, fotoreportera, zabava, novca… – opisao je svoj doživljaj festivala Filip Juričić, koji je na crveni tepih došao u smokingu Ivice Klarića.

Poslije premijere egipatskog filma “Nakon bitke”, dvojac je otišao na ekskluzivnu zabavu u Chivas House, a iz Cannesa su u petak ujutro helikopterom otišli do aerodroma u Nici te od tamo krenuli prema Zagrebu.

Josip Jurčić

Linker
20. travanj 2024 13:24