ARHIVA
NOVA LJUBAV

Dogodile su mi se stvari bez kojih brak ne može funkcionirati

Jedan od vodećih hrvatskih chefova okreće novu stranicu: nakon razvoda napustio je uhodan posao, preselio se iz Rovinja u Zagreb, uopće ne razmišlja o kuhanju, a i zaljubio se.

Jedan od najboljih hrvatskih chefova, Tomislav Gretić (42), okreće novu stranicu u životu. Nakon devet godina braka razveo se od Kanađanke Priske Thuring, također vrsne kuharice koju je upoznao u Švicarskoj, ostavio uhodan posao, preselio se u Zagreb i zaljubio u 27-godišnju Beograđanku Sanju Aleksić, diplomiranu novinarku i psihologinju s kojom planira brojne zajedničke poslove.

– Osjetio sam kako je krajnji trenutak za promjenu, da ponovno osmislim svoj život i posao, jer mi je uzmanjkalo kreativnosti i produktivnosti – izjavio je za novi broj Glorije poznati hrvatski chef.

– U braku koji je sada iza mene dogodila se toksična kombinacija previše posla i premalo ljubavi, te vremena da se posvetimo jedno drugome – otkrio je Tomislav i dodao kako bez tih stvari brak jednostavno ne može funkcionirati.

Kakvi su mu planovi za budućnost, planira li imati djecu te želi li posjetiti bivšu suprugu u restoranu koji je nedavno počela voditi – pročitajte u novom broju Glorije koji je na kioscima od 23. travnja.

Linker
01. svibanj 2024 15:27