Reuters/EPH / REUTERS
DOBILA NAGRADU

Dobitnici Zlatnog globusa - Lady Gaga zasjenila renomirane glumce

Pjevačica je ukrala svu pažnju na 73. dodjeli američkih nagrada za film i televiziju – gdje je slavila kao jedna od dobitnica Zlatnog globusa.

Lady Gaga proglašena je najboljom glumicom u televizijskoj seriji za svoje poojavljivanje u American Horror Story- Hotel, a ovo priznanje s njom je proslavio njen dečko, glumac Taylor Kinney koji se nije odvajao od nje cijele večeri.

Singer Lady Gaga arrives with finance Taylor Kinney at the 73rd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 10, 2016.  REUTERS/Mario Anzuoni
Reuters/EPH / REUTERS
Lady Gaga s bivšim zaručnikom Taylorom Kinneyjem na dodjeli Zlatnih globusa u siječnju 2016. godine

Foto: Reuters/EPH

Pjevačica je svojim pojavljivanjem na dodjeli nagrada, gdje je još i slavila, pomalo zasjenila druge dobitnike, redom poznate glumce koji su nagrađeni u sljedećim kategorijama:

Za najbolji film u kategoriji drame nagradu je dobio film The Revenant, a Leonardo DiCaprio nagrđen je kao najbolji glumac u istom filmu. Najboljom dramskom glumicom proglašena je Brie Larson za ulogu u filmu Room, a u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu i komediji nagradu je dobila Jennifer Lawrence za ulogu u filmu Joy. U istoj kategoriji za najbolju mušku ulogu nagrađen je Matt Damon za film Martian.

Zlatni globus za najbolju sporednu ulogu dobila je Kate Winslet za ulogu u filmu Steve Jobs, a najbolji sporedni glumac je Idris Elba.

Linker
19. travanj 2024 18:38