OSVOJILI SU...

Dobitnici u nagradnom natječaju Keune i Glorije

Popis dobitnika nagradnog natječaja Glorije i Keunea:

Haljinu po mjeri, dizajnerice Aleksandre Dojčinović, kakvu u Keuneovoj promotivnoj kampanji nosi Lejla Filipović, Keuneov poklon-paket (Keune design Color Care shampoo, Keune design Color Care conditioner, Keune Color care treatment) i frizuru po želji u Keune akademiji u Donjem Stupniku osvojila je Sanja Grabar iz Našica.

Odijelo po mjeri, dizajnera Ivice Klarića, kakvo u Keunevoj promotivnoj kampanji nosi Tarik Filipović, Keune poklon-paket (Care Line man hydrate shampoo, Care Line m triple x gel, muški putni nesser) i frizuru po želji u Keune akademiji u Donjem Stupniku osvojio je Željko Hrg Matušin iz Križevaca.

Poklon-bon za jednokratan tretman za kosu prema želji u Keune akademiji i Keuneov poklon-paket osvojili su: Sandra Halovanić iz Duge Rese, Agneza Oršić iz Bestovja, Vesna Horvat iz Osijeka, Barbara Ukas iz Jezera, Lidija Anić iz Rijeke.

Sun Sublime poklon-paket za njegu kose tijekom ljetnih mjeseci osvojili su: Mirela Majnarić iz Šmirke, Hrvoje Holik iz Slavonskog Broda, Vanja Grgurić iz Klana, Ivana Tena Kunić iz Zlatara, Lavinija Stipetić iz Ogulina, Višnja Kovačić iz Sv. Ivana Zeline, Josipa Maričić iz Obrovca, Darija Gorički iz Siska, Ivančica Perušić iz Zagreba, Marica Miočić iz Rijeke.

Linker
19. travanj 2024 10:16