Splash
U NOVOJ GLORIJI

Dobar je osjećaj ponekad odbiti ulogu

Iako je debitirao na Broadwayu i snimio drugu sezonu hvaljenog serijala ‘Kirurg’, britanskom glumcu mnogo je važnije što je ove godine proslavio dva desetljeća braka.

Kako ste sa suprugom proslavili 20. godišnjicu braka?

– Zajedno s djecom ostali smo kod kuće. Jeli smo, pričali, prisjećali se kroz što smo sve prošli u ovih dvadeset godina… Bila je to najljepša moguća proslava. Svuda je lijepo, ali je kod kuće najljepše.

Koja je tajna sretnoga braka?

– Ne znam. Morat ćete pitati moju suprugu.

Koliko je teško uskladiti takav poslovni ritam s obiteljskim životom? – Vrlo rano u karijeri sam shvatio da nakon dugog perioda na poslu moram uzeti dugu stanku za obitelj. Jedino tako možemo opstati. Bilo je razdoblja kada sam snimao film za filmom i svaki bih put na kraju shvatio da nije vrijedno. Ujedno, dobar je osjećaj ponekad kazati “ne”, odbiti ulogu. To vas osnaži i pokaže da vladate životom.

Cijeli intervju s poznatim britanskim glumcem pročitajte u novoj Gloriji, koja je u prodaji od 22. listopada, a u kojoj vas očekuju posljednji kuponi za veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti novi Opel Karl – kupon broj četiri i joker kupon.

Razgovarao Josip Jurčić

Linker
18. travanj 2024 08:20