KARAKTERI, BOJE, LJETO

Djevojke 'Larinog izbora' - razlike ujedinjene prijateljstvom

Zvijezde “Larinog izbora” – Zadranka Doris Pinčić (23), Mostarka Ornela Vištica (22) i Splićanka Jagoda Kumrić (20) – sprijateljile su se na snimanju serijala pa se u Zagrebu druže i izvan seta. Nađu se u svom omiljenom pubu ili odu u kino. Sve tri potkraj mjeseca počinju sa snimanjem druge sezone “Larinog izbora”. Zahvaljujući popularnosti koju im je donio taj serijal, kozmetička kuća L’Oreal odabrala ih je za promociju svojih make-up kolekcija: ljetne Miss Candy i jesenske L’Or Electric, koje će u srpnju predstaviti na Sarajevo Film Festivalu.

Snimanje je stoga bila još jedna prigoda za susret triju glumica i prijateljica i razgovor o tome koja im boja sjenila za oči, ruža za usnice i laka za nokte najbolje pristaje. Orneli Vištici svidjeli su se nježnoružičasti tonovi, jer su, kaže, razigrani poput nje same, a Doris Pinčić je bila zadovoljna pastelnozelenima, premda privatno koristi zemljane nijanse. Jagoda Kumrić je komentirala da prvi put promovira dekorativnu kozmetiku, jer dosad je imala iskustva s prodajom preparata koji sadrže minerale iz Mrtvog mora.

Za tri glumice koje je proslavio “Larin izbor” ne vrijedi pravilo da su plesale samo jedno ljeto, jer širom su im se otvorila i vrata filma te kazališta. Doris nastavlja s naslovnim ulogama i u novoj komediji Mire Gavrana “Lutka”, čija se zagrebačka premijera očekuje u listopadu, glumit će lutku za seks, a partner joj je Robert Kurbaša. Jagoda ovaj tjedan u Skoplju počinje snimanje svog drugog filma, omnibusa “Soba s klavirom”, u kojem njezina uloga Goge slijedi odrastanje od 16-godišnje djevojčice do 26-godišnje žene. A Ornela Vištica završila je pregovore za svoj prvi film, koji će se potkraj ove godine snimati u rumunjsko-američko-hrvatskoj koprodukciji.

Premda će najveći dio ljeta provesti na snimanju nastavka “Larinog izbora”, nadaju se da će u kolovozu ipak barem desetak dana “ukrasti” samo za sebe. Jagodina je želja otputovati u Izrael, Ornela će se odmarati u Bolu i na Hvaru, a možda smisli i nešto u zadnji trenutak, kao prava avanturistica. Doris ne planira neko veće putovanje, osim odlazaka vikendom kući u Zadar. Za to se već pripremila: kupila je nekoliko laganih ljetnih haljina.

Jagoda Zamoda

Linker
18. travanj 2024 22:10