NOVA FRIZURA

Dječački imidž Jelene Popović Volarić

Kolumnistica Jutarnjeg lista Jelena Popović Volarić (30) pojavila se jučer na otvaranju izložbe fotografija Matee Smolčić te na predstavljanju novog modnog portala s novom, kratkom frizurom.

Jelena je skratila svoj stilizirani bob te sada nosi strogo podšišanu, dječačku frizuru. Da razmišlja o kratkoj kosi moglo se naslutiti kad se nedavno na premijeri predstave Buđenje proljeća pojavila kose uviijene tako da djeluje poput kratke .

Iako je u svojoj kolumni u Jutarnjem listu napisala kako je suprugu, glumcu Janku Popoviću Volariću, draža s dugom kosom, Jelena u posljedenje vrijeme bira sve kraće i kraće frizure te se, očito, još neko vrijeme ne namjerava vratiti dugim plavim uvojcima po kojima je bila prepoznatljiva na početku karijere.

Drastičnu promejenu imdidža napravila je prije četiri godine, kad se ošišala na polodugu frizuru s dugim šiškama te počela odijevati u dizajnerske komade odjeće te se počela afirmirati kao modna ikona. Krajem travnja ove godine na Gibonnijevom koncertu pojavila se s nešto kraćom kosom, trendovskim bobom .

Jelena i Renee izabrale istu frizuru

Kako se stilski mijenjala od početka karijere do danas pogledajte u fotogaleriji Sve transformacije Jelene Popović Volarić .

Linker
16. travanj 2024 22:32