OBITELJSKA DRAMA

Djeca Michaela Jacksona u vrtlogu skandala

Oporukom kojom čitavo bogatstvo, procijenjeno na oko 50 milijuna dolara, ostavlja isključivo svojoj djeci Paris (14), Princeu (15) i Blanketu (10), pokojni pjevač Michael Jackson na noge je digao cijelu svoju obitelj. Naime, njegovih četvero braće i sestara Janet, Randy, Rebbie i Jermaine, pokušavaju osporiti njegove posljednje želje dok se ostatak obitelji odbija izjasniti o slučaju.

Michaelova majka Katherine, legalna skrbnica njegovo troje djece, prošli tjedan je nestala i nije se nikome javljala, zbog čega je na noge dignuta policija koja ju je pronašla u Arizoni, kod kćeri Rebbie, za koju se nagađa da pokušava odvojiti svoju majku od njezinih unuka ne bi li na taj način utjecala na ishod oporuke.

Osim misterioznog nestanka, pažnju medija zaokupio je i fizički obračun Michaelove kćeri Paris i njegove sestre Janet. Naime, Janet i njezina braća su došla na Michaelovo imanje odakle ih je Paris pokušala potjerati.

– Ovo je naša kuća, a ne kuća obitelji Jackson. Gubite se! – vikala je mlada nasljednica, na što joj je teta uzvratila pogrdnim riječima nazivajući je razmaženom kujom. Uz Paris je tada bio i brat Prince te Trent Jackson, nećak pokojnog Michaela koji je od početka skandala na strani djece i kojeg je jučer sutkinja imenovala njihovim novim skrbnikom, budući da baka neprimjereno obavlja tu dužnost.

Izvor je magazinu People otkrio da se Paris postavila u zaštitničku ulogu prema svojoj braći i otvoreno se suprotstavlja rođacima koji ih pokušavaju izbaciti iz njihovog doma proglašavajući oporuku nevažećom.

Linker
20. travanj 2024 12:09