RASPLESANI SPLIT

Discotheque Riva privući će više od 20 tisuća ljudi

Nakon što su prošle godine besprijekorno odradili organizaciju s nastupom Carla Coxa, tvrtka “Ritmika” d.o.o. i ovoga će ljeta splitsku Rivu pretvoriti u veliku plesnu pozornicu u sklopu projekta “Discoteque Riva” koji će se održati 12. kolovoza, piše Slobodna Dalmacija .

– Pozornica na više etaža uz odličan razglas i laserski show s puno 3D efekata, pjena party, te imena poput jednog od najznačajnijih bendova elektroničke glazbe Faithless Soundsystema, nizozemskog DJ Fedde le Granda, pionira američke house i electro glazbe Felixa de Housecata, Britanca Jamesa Zabiele, uz domaće DJ-eve Alda Moora i moju malenkost nadajmo se da će privući više od 20 tisuća ljudi – kazao je Pero Fullhouse, jedan od organizatora, na press-konferenciji održanoj ove srijede u kafiću “Ćakula”.

Riva će na dan partyja biti podijeljena u više zona unutar kojih će raditi svi ugostiteljski objekti koji inače djeluju na Rivi. Mladen Bibić iz “Ritmike” dodao je kako cijela organizacija protječe uz potporu Grada Splita, ugostitelja na Rivi, te samih stanara stare gradske jezgre kojima će biti omogućen prolazak Rivom uz osobne iskaznice.

Selma Katunarić iz Grada Splita pohvalila je organizatore na prošlogodišnjem angažmanu oko kojeg ništa nije bilo prepušteno slučaju dodavši kako se ni jedan stanar nije bunio zbog glasne glazbe. I ovaj put Riva će se do 17 sati isprazniti, a bit će zatvorena od kraja Marmontove do Pazara. Od 19 sati bit će otvoreni ulazi na “Discoteque Rivi”, pa se mole posjetitelji da navrijeme dođu kako bi se izbjegle gužve. Dolazak na party brodicama neće biti moguć zbog vatrometa koji će se organizirati na pontonima, a duž cijele Rive bit će postavljeno nekoliko velikih ekrana i zvučnika kako bi svi imali isti “tretman”.

U 4 ujutro program završava, a od 5 sati na “scenu” će stupiti djelatnici “Čistoće” i “Parkova i nasada”- objasnili su nam organizatori, uz napomenu da će sigurnost cijelog događaja biti na vrlo ozbiljnoj razini. Za one kojima neće biti dosta plesa, najavljen je after party u “Jungli”.

Za ovaj događaj stižu najave brojnih stranaca posebice iz Njemačke i velike Britanije, a u suradnji s Hrvatskim željeznicama organizirat će se i vlak Zagreb-Split-Zagreb s povoljnijim cijenama karata. Zanimljivo je da će dan uoči partyja na Rivi u 21 sat biti održan audio-video spektakl s isključenom javnom rasvjetom na kojem će se puštati najbolji spotovi Dina Dvornika i Michaela Jacksona.

Originalni tekst pročitajte OVDJE

Linker
27. travanj 2024 02:36