Sever_Zolak
NA BUNDEKFESTU

Dino Merlin - nakon dugo vremena ponovno u Zagrebu

Sarajevska glazbena legenda nakon dugo vremena ponovno će nastupiti u Zagrebu, i to na ovogodišnjem Bundekfestu koji se održava od 25. rujna do 5. listopda.

Koncert Dine Merlina zakazan je za 3. listopada, a i sam glazbenik jako se veseli ponovnom susretu sa zagrebačkom publikom:

– S nestrpljenjem očekujem Bundekfest! Ovo je za mene još jedan novi zub na zupčaniku i jedna nova avantura. Osjećam ponovno titranje duše, onaj lijepi osjećaj između treme i nade i ponos što ponovo imam priliku i čast da sviram pred svojom zagrebačkom publikom – izjavio je Dino.

Ovogodišnji Bundekfest najavljuje sadržajno najbogatije izdanje u svojoj povijesti, u jedanaest festivalskih dana očekuju nas nastupi brojnih domaćih i regionalnih glazbenih zvijezda, a Dino Merlin kao najpoznatiji bosanskohercegovački kantautor svojim evergreenim-a Nešto lijepo treba da se desi, Sarajevo, Sredinom, Teško meni sa tobom, Švicarska, kao i pjesmama s aktualnog albuma Hotel Nacional zasigurno će doprinjeti da ovogodišnji Bundekfest bude najbolji dosad.

Linker
18. travanj 2024 05:25