ZAJEDNIČKI IZLAZAK

Dina i Ljubo: Zaljubljeni pogledi na Špici

Nepuna dva tjedna nakon što je u medijima objavljeno kako je došao kraj braku Dine Štern i Eduarda Bočkaja , te kako je 34-godišnja doktorica veterine u vezi s odvjetnikom Ljubom Pavasovićem Viskovićem , par se odlučio na svoj prvi javni izlazak i to na zagrebačku Špicu.

Kako je tvrtka Sandoz, u kojoj je Dina Štern zaposlena kao marketinška menadžerica, jedan od partnera humanitarne akcije „Ostani uz mene“ lijepa plavuša među brojnim je volonterima prošlog petka u Bogovićevoj ulici dijelila letke na njihovom štandu. Za to vrijeme, njen dečko Ljubo Pavasović Visković s prijateljima je sjedio u obližnjem kafiću, te neprestano promatrao svoju djevojku. Nakon nekog vremena ustao se i otišao do Dine Štern te s njom kratko porazgovarao.

Primjetivši fotografe Dina se brzo se vratila do svog humanitarnog štanda. No, u tih nekoliko minuta koje su proveli skupa u razgovoru, vidljivo je s koliko ljubavi i poštovanja 40-godišnji odvjetnik promatra svoju djevojku, s kojom je u vezi od ožujka ove godine.

Kći poduzetnika i bivšeg ministra gospodarstva Davora Šterna i Ranke Padovan Štern, predstojnice Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju zagrebačke bolnice Rebro, nedavno se razvela od supruga Eduarda Bočkaja. S direktorom prodaje Nove TV, Dina je bila u devetogodišnjem braku tijekom kojeg su dobili dva sina – sedmogodišnjeg Karla i trogodišnjeg Vitu.

– Rastajemo se u prijateljskim odnosima. Zajednički ćemo se brinuti o sinovima – komentirao je za Gloriju Eduard Bočkaj dodavši kako “ Dina i Ljubo Pavasović Visković imaju njegovu punu podršku”.

Barbara Ivezić

Linker
01. svibanj 2024 02:31