KRAH BRAKA

Demi Moore angažirala odvjetnika za razvod

Nakon brojnih nagađanja o tome hoće li šest godina dugačak brak između holivudskih zvijezda Ashtona Kutchera (33) i Demi Moore (48) potrajati nakon što je on viđen u društvu fatalne Teksašanke Sare Leal (23), čini se da je ta priča ipak dobila svoj kraj. Naime, nakon brojnih dokaza da ju je suprug varao, zvijezda filmova ‘Striptiz’, ‘G.I. Jane’, ‘Duh’, Nemoralna ponuda’ i dr., angažirala je odvjetnike za razvod.

– Demi je potpuno ponižena. U petak je, prije svega, konzultirala odvjetnika o podnošenju razvoda. Diskusija je uključivala dogovor oko stanovanja i kako će razvod utjecati na raspodjelu imovine. Procjenjuje se da njena vrijedi oko 152 milijuna dolara, a i Kutcherova je blizu tog iznosa. To je velika i jako teška odluka koju Demi mora donijeti. Njeno povjerenje je slomljeno – američkim medijima otkrio je neimenovani izvor iz industrije.

Fotografije koje prikazuju novu zvijezdu serije ‘Dva i pol muškarca’ kako tulumari s plavušom bile su posljednji udarac za Demi, koja iza sebe već ima dva propala braka s kantautorom Freddyjem Mooreom i s glumcem Bruceom Willisom. Zajednički odlazak na savjetovanje u kabalisti­čki centar ovoga ljeta također im nije pomogao:

– Ipak, ni to nije funkcioniralo. Gotova je s njim – rekao je izvor.

Odvjetnik Kevin Marks, koji se brine za njenu glumičinu karijeru, odbio je zasad komentirati cijeli slučaj.

Linker
02. svibanj 2024 23:59