Sipa/Cropix
OBLINE SU LIJEPE

Demi Lovato: Kim Kardashian promijenila je standarde ljepote

Demi Lovato (22) velika je obožavateljica reality zvijezde Kim Kardashian (33) koja je prigrlila svoje obline i tako potaknula mnogobrojne žene da učine isto.

Poznata pjevačica izjavila je kako je Kim promijenila standarde ljepote i tako pomogla svim djevojkama i ženama, koje se ne uklapaju među mršave ljepotice, da budu ponosne i zadovoljne same sobom.

Demi je nedavno na Instagram profilu objavila kolaž svojih izlazaka na crveni tepih kroz protekle godine i objasnila kako se osjećala loše i nedovoljno mršavo.

– Moj prvi izlazak na crveni tepih bio je poprilično traumatičan. Osjećala sam se jako loše. Iako sam bila mršava, bila sam strašno nesretna i nezadovoljna – komentirala je objavljenu fotografiju pjevačica koja sada ima sasvim drugačiji stav prema svom tijelu.

– Imam obline, ali sam fizički i psihički zdrava – objasnila je Demi te dodala kako smatra da su njene obline prekrasne i da se zato osjeća odlično.

Novoj predodžbi javnosti i standardima ljepote, smatra Demi, uvelike je doprinijela i Kim Kardashian koja ponosno ističe svoje obline u svakoj prilici.

– Uzori koji su nam se nametali u medijima dok sam ja odrastala bili su ekstremno mršavi – podijelila je svoje iskustvo popularna pjevačica i dodala kako danas ne postoji samo jedan standard ljepote, nego ima različitih tipova, kako i treba biti te kako u stvarnosti jest.

– Smatram da su žene poput Kim i Beyonce revolucionalizirale našu generaciju i u potpunosti promijenile standarde ljepote – izjavila je Demi i dodala kako postoje različita mišljenja o slavnoj starleti, no nitko ne može osporiti činjenicu da je pomogla tisućama žena diljem svijeta da se osjećaju bolje u svojoj koži.

Linker
18. travanj 2024 19:20