IZA KULISA

Deborah Šuker u finalu Supertalenta

Vinkovčanka Deborah Šuker dobila je najljepši dar za 14. rođendan: sa svojim plesnim partnerom i vršnjakom Marijanom Kešinovićem, koji ima oštećen sluh i ne raspoznaje ritam, ušla je u finale Supertalenta!

I to nakon što je žiri dugo mozgao zaslužuju li prolazak oni ili 11-godišnja Mirta Krsnik iz Pazina s odličnom izvedbom pjesme Samo probaj Ivane Radovniković.

– Nisam se nadala prolazu, iako sam s Marijanom trenirala svaki dan 4-5 sati, zbog čega smo mjesec dana bili pošteđeni školskih obaveza. Hvala profesorima što su nam izašli u susret – rekla je Deborah prema kojoj je, otkrila nam je njena mama Ivanka, velikodušan bio i Vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić. Naime, njoj i navijačima je organizirao autobus do Zagreba te financirao izradu navijačkih rekvizita. Dvije torte, kojima su se svi počastili iza pozornice, naručila je, pak, Ivanka Šuker čijoj su djevojčici (haljinu za nastup joj je sašila Nataša Ambrož iz Slovenije) svi čestitali rođendan i ulazak u finale.

Srdačno ju je izljubila i zagrlila i trećeplasirana Mirta Krsnik, koja nije bila sigurna hoće li uopće moći nastupiti.

– Na jučerašnjoj probi joj je zbog prehlade pukao glas pa pjesmu nije mogla izvesti do kraja. Pomogli su joj lijekovi, no ipak nije bila u svojoj punoj snazi – otkrila je njezina majka Mirjana, inženjerka građevine, koja također ima smisla za pjevanje pa se prijavila u glazbeni kviz Ne zaboravi stihove.

Svoju su točku bez problema izveli članovi zagrebačke plesne skupine Atomic Dance Factory, koja ima 14 članova, a žiri su na audiciji oduševili koreografijom Pianoplayer.

– U finalu nas čeka žestoka konkurencija, a najviše bi nas mogle ugroziti plesne skupine Unit X i Step by Step. No, nastojat ćemo se dobro spremiti, tim više, što već imamo koreografiju za finale. Bit će to nesto potpuno drugačije od dosadašnjeg, ali ćemo opet razvaliti – najavio je 26-godišnji Saša Krnetić, koreograf i voditelj Atomic Dance Factoryja, inače student prve godine socijalne pedagogije.

Damir Leljak

Linker
28. travanj 2024 14:59