ODLUKA JE PALA

Davor Dretar Drele: Kako sam uspio smršaviti 25 kilograma

Isprobao je sve – od UN, Atkinskove, mjesečeve, jušne i mesne dijete, do gladovanja uz sokove, ali ništa nije davalo rezultata. Sve dok Davor Dretar Drele (44), popularni zabavljač, radijski i TV voditelj, početkom godine nije počeo piti čaj za mršavljenje Ella’s. Dogodilo se to nakon što je jednog dana sam sebi ljutito rekao: “Pogledaj se na što sličiš! Kako si to mogao dopustiti?!” U tom trenutku vaga je pokazivala 125 kilograma, a šest mjeseci poslije – ima ih 25 manje.

– Odrekao sam se omiljenog pečenog odojka, graha i kobasa, a jedem gomilu povrća i voća, koje umjesto gemištom, zalijevam čajem za mršavljenje. Usto trčim za psom po Maksimiru i 2-3 puta tjedno se znojim u teretani. Najveći poticaj da nastavim bio mi je kad sam nakon prvih mjesec dana dijete vidio da su mi hlače broj prevelike. Sad sam već toliko istreniran da mogu mirne duše sjediti pokraj plate pune narezanog kulena, a da je ne taknem – otkriva Drele, koji namjerava smršavjeti još 15 kilograma.

Kristinka Šćavina

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 864) ili se preplatite na PDF izdanje

Linker
19. travanj 2024 06:02