JLP
PREVISOKE CIPELE

David Letterman i Bill Murray pomagali Lady Gagi pri hodanju

Pjevačica se pojavila u showu Davida Lettermana kako bi se poslikala s njim i glumcem Billom Murrayjem koji je baš želio “selfie” fotografiju s Lady Gagom (28).

Trend “selfija” među slavnima uzima sve više maha a pokrenula ga je Ellen DeGeneres slavnom fotografiom s dodjele Oscara koja je srušila Twitter. Komičar je gostovao u emisiji Davida Lettermana gdje je napravio popis svojih želja a među inima bilo je i upoznati Lady Gagu:

– Nisam je još upoznao, postoji li neki način da je brzo upoznam, poslije imam nekih obaveza – pitao je u svom stilu poznati komičar.

Na to je u studio ušla ekscentrična pjevačica koja se pak u svom stilu pojavila s ogromnom perikom na glavu, odjevena u bikini i kožnu jaknu te u vrlo visokim platformama. Nonšalantno ih je pozvala na svoj nastup koji se održava preko puta:

– Dečki, što radite večeras, dođite na moj nastup, otpjevat ću vam nekoliko pjesama – rekla je pjevačica koja trenutno promivra svoj novi album Artpop.

Nakon izlaska iz studija pjevačica je trebala pomoć pri hodanju zbog astronomski visokih platformi, a dvojica kavalira spremno su uskočili.

Foto: JLP

Linker
20. travanj 2024 03:12