AFP/Cropix
TRI SINA I KĆER

David i ja ne želimo peto dijete

Bivša pjevačica popularne grupe Spice Girls i uspješna dizajnerica u nedavnom je intervjuu priznala da ona i njen suprug ne žele imati još djece.

Victoria (41) i David Beckham (40) ponosni su roditelji tri sina – Brooklyna (16), Romea (12) i Cruza (10) te kćeri Harper (3), za koju Victoria kaže da joj je bila najljepše iznenađenje i ostvarenje snova.

Victoria Beckham looking sharp with daughter Harper at LAX.  Hubby David dropped them off, and recorded the photographers, recording him. Friday, July 18, 2014 X17online.com
JLP / Juliano-Maciel-FK/X17online.com

FOTO: JLP

Naime, kad je Victoria bila trudna s četvrtim djetetom, liječnici su joj rekli da ponovno očekuje sina, no malo prije poroda otkrili su da će ipak biti djevojčica. Iako bi bila sretna i s četiri sina, Victoria ipak kaže da se cijelo vrijeme potajno nadala da će dobiti djevojčicu.

Iako Harper pokazuje interes za dizajniranjem, slavna dizajnerica naglašava kako je pod jakim utjecajem starija tri brata i oca pa joj je od stiliziranja ipak draži nogomet.

instagram

FOTO: Instagram

Victoria je priznala i da, unatoč tome što ona i David iznimno uživaju u roditeljskim ulogama, ne žele imati peto dijete.

– Imam četvero! Mislim da je to sasvim dovoljno – izjavila je uspješna dizajnerica, čije revije njena djeca redovito prate iz prvih redova.

Linker
26. travanj 2024 09:18