ZVJEZDANI PROHTJEVI

David Guetta u Zagreb dolazi sa suprugom

Bez obzira gdje nastupa i boravi svjetska DJ zvijezda David Guetta ima stroge zahtjeve u vezi smještaja, prehrane, tehnike, prijevoza, osiguranja, koje organizatori moraju ispuniti. Francuski DJ i glazbeni producent, koji u Zagreb dolazi u društvu supruge Cathy Guette, bit će smješteni u predsjednički apartmanu hotela Sheraton.

Dolazak njihovo dvoje djece – Tina Elvisa (6) i Angie(2) još uvijek nije službeno potvrđen. Prema zahtjevu njegova menadžmenta, tijekom Guettina boravka u Zagrebu bit će rezerviran i blokiran cijeli kat hotela Sheraton kako bi glazbenik nesmetano mogao uživati u trenucima odmora i pripremama za nastup.

U jednoj od hotelskih dvorana bit će postavljena DJ oprema i ozvučenje kao u najboljim klubovima, a sve kako bi glazbenik mogao raditi tijekom dana te se pripremati za nastup.

Kuhari hotela Sheraton poslali su listu jela koja planiraju ponuditi glazbeniku, a ona pak moraju biti strogo usklađena s listom i načinom pripreme jela Guettinog osobnog kuhara. On je, pak, zatražio i listu jela karakterističnih za ovo podneblje, a kod svakog jela moraju biti točno navedeni sastojci koji se koriste pri njihovom spravljanju.

Glazbenik je naručio i šampanjac Pommery, koji mora biti optimalno rashlađen te jednako zastupljen u svim sobama u kojima će ekipa potencijalno boraviti. Uz obroke glazbeniku trebaju biti ponuđena ponajbolja hrvatska crvena vina, isključivo domaćih, autohtonih vinara. Kako vozila za glazbenika i suradnike uvijek moraju biti pod visokom pratnjom osoba iz osiguranja, u hotelu Sheraton organiziran je poseban kat parkinga u garaži.

Linker
19. travanj 2024 16:58