RASPLESANI SPLIT

David Guetta na Žnjanu očekuje 50 tisuća obožavatelja

­David Guetta, svjetska DJ zvijezda koja je tijekom svoje karijere nastupila pred nekoliko milijuna ljudi na pozornicama diljem svijeta, nastupit će 30. srpnja u Splitu na gradskoj plaži Žnanj. Fanovi vrhunske klupske i elektronske glazbe diljem Europe već sada predviđaju kako će ovo biti najveći glazbeni i zabavni open air spektakl ne samo na Jadranu već i na cijelom Mediteranu ovoga ljeta.

Samo za ovu prigodu splitska gradska plaža Žnanj primit će oko 50.000 posjetitelja i tako se pretvoriti u najveću plesnu pozornicu u Europi – prostorno i brojem posjetitelja. Glazbeni, zvučni i svjetlosni show koji prati nastup ove svjetske glazbene zvijezde zasigurno će, nakon što je napunio najveće dvorane u regiji – u Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu i Beogradu, još jednom postaviti visoke standarde u produkciji i organizaciji na regionalnoj plesno-elektronskoj sceni.

Guetta je u karijeri dobio 5 nominacija za Grammy, ali i dvaput osvojio najprestižniju svjetsku glazbenu nagradu. Uz 18 milijuna prodanih ploča, milijun sljedbenika na društvenoj mreži Twitter, 19 milijuna obožavatelja na Facebooku i preko 500 milijuna klikova na Youtubeu, očito je da je Guetta zvijezda svjetskoga sjaja.

Ovaj neprikosnoveni kralj Ibize, domaćin je prestižnih zabava F*** Me I’m Famous u legendarnoj Pachi te autor hitova koje je producirao u suradnji s najvećim glazbenim zvijezdama poput “When Love Takes Over” (Kelly Rowland), “Sexy Bitch” (Akon), “I Gotta Feeling” (Black Eyed Peas), “Who’s That Chick” (Rihanna), “One Love” (Estelle), “Sweat” (Snoop Dogg), “Party & Bullshit” (50 Cent), “Acapella” (Kelis), “Revolver” (Madonna), “Memories” (Kid Cudi), “G­etting Over You” (Chris Willis, Fergie & LMFAO), “Club Can’t Handle Me” (Flo Rida), “The World Is Mine”, “Just a Little More Love”, “Stay”, “How Soon Is Now”, “Love Don’t Let Me Go”…

Linker
25. travanj 2024 02:57