SPEKTAKULARNI SHOW

David Guetta Arenu bacio u ekstazu

Dugo očekivani house tulum u zagrebačkoj Areni s David Guettom u glavnoj roli ispunio je očekivanja više od 16 tisuća hrvatskih partijanera i njihovih gostiju, a omaleni Francuz svojim je nastupom još jednom potvrdio i pokazao zašto je trenutni vladar svjetske house scene, piše Jutarnji list.

Spektakularni show

Guetta je popularnim hitovima do usijanja podizao autmosferu u Areni, koja je preksinoć bila najveća europska diskoteka, a svoj trosatni show započeo je oko 1 sat iza ponoći najnovijim singlom “Getting Over You”.

Riječima “Zagreb, let me hear you”, Guetta je bacio u ekstazu i trans njegove fanove, a osim u hitovima popularnog DJ-ja, posjetitelji su uživali u spektakularnom svjetlosnom showu, ogromnim videoekranima i vrhunskim razglasom.

Sve njegove singlove, bilo da su stariji poput “The World is Mine” i “Just a Little More Love” , ili oni noviji kao “When Love Takes Over”, “Sexy Bitch”, “One Love” ili “Memories”, vjerni obožavatelji popratili su vriskom i pljeskom te podignutim rukama odali priznanje vodećem svjetskom DJ-ju.

Uvodno zagrijavanje

Prije nego je Guetta stupio za miksetu, posjetitelje su dobro zagrijali slovenski DJ Umek i domaći DJ D and G.

Glazbeni spektakl u Arenu Zagreb privukao je i brojne estradnjake. U Areni se tako pojavio hrvatski reprezentativac i igrač Totenhama, nogometaš Vedran Ćorluka, bivši nogometaši Davor Šuker i Silvio Marić te Dario i Kristina Smoje. Dolazak nogometnih snaga na house party iznenadilo je mnoge obzirom da su naši nogometaši viđeniji u narodnjačkim klubovima nego na koncertima ovog tipa glazbe. Na partyju su bile i voditeljica Nikolina Pišek, Nevena Rendeli, Renata Sopek, Marijana Batinić, novinarka Mirna Zidarić i stilist Viktor Drago, bivša glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba i mnogi drugi.

Linker
26. travanj 2024 17:37