AFP/Cropix
RAZUMIJE SVOJU DJECU

David Beckham: Svoju djecu stalno moram podsjećati da sam ja 'cool' tata

Malo koji tinejdžer će reći da su njegovi roditelji ‘cool’ međutim, Brooklyn Beckham bi mogao biti blizu toga. Osim što su mu roditelji jedan od najslavnijih parova na svijetu, mogu se pohvaliti i izvrsnim smislom za modu i stil, što mladom Brooklynu itekako odgovara.

David Beckham (39) mnogo vremena provodi u društvu sinova Brooklyna (16), Romea (12) i Cruza (10) te kćeri Harper (3) pa iz prve ruke može reći mnogo toga o obiteljskoj dinamici i karakteru svoje djece.

Iako je nedavno izjavio kako ga se najstariji sin srami i ne želi da prijatelji vide kako ga on vozi u školu, oko nekih stvari ipak dijele zajedničke afinitete, a moda je zasigurno jedan od njih.

instagram

Foto: Instagram

– Brooklyna moram stalno podsjećati da sam ja jedan od onih ‘cool’ tata pa sam mu za rođendan poklonio tenisice iz nove kolekcije Kanyea Westa i bio je oduševljen. Porastao sam mu u očima na nekoliko sati – izjavio je David i dodao kako mu najstariji sin učestalo krade odjeću iz ormara.

– Baš nedavno je uzeo jedne kožne hlače iz mog ormara i ne planira ih vratiti – izjavio je poznati umirovljeni nogometaš i dodao kako malena Harper nije ništa bolja.

Victoria Beckham looking sharp with daughter Harper at LAX.  Hubby David dropped them off, and recorded the photographers, recording him. Friday, July 18, 2014 X17online.com
JLP / Juliano-Maciel-FK/X17online.com

Foto: JLP

– Ona pak cijelo vrijeme šeta u Victorijinim cipelama i obožava igrati se s modom – otkrio je David i dodao kako je svako od njihovo četvero djece posebno i originalno na svoj način.

– Važno je da djeca razvijaju svoj individualan stil i ideje, a ne da budu kopije nas – izjavio je za kraj poznati model muške odjeće i donjeg rublja.

Foto: Splash

Linker
18. travanj 2024 07:59