Facebook / David Beckham
PRAVA LJUBAV

David Beckham: Nakon Victorijinih suza shvatio sam koliko joj je stalo

U dokumentarcu David Beckham: Into the Unknown poznati nogometaš otkrio je da mu je supruga velika podrška u karijeri te kako je nakon jedne ozljede shvatio da je ona bezuvjetno uz njega i da svaki trenutak njegove karijere proživljava vrlo emotivno.

David Beckham (39) bio je zvijezda velikih nogometnih klubova poput Manchester Uniteda i Real Madrida. Odigrao je mnoštvo utakmica, ali i zadobio mnogo ozljeda, između ostalih i jednu vrlo ozbiljnu za vrijeme igranja u Milanu i to neposredno prije Svjetskog nogometnog prvenstva 2010. na kojemu je silno želio ponovno braniti boje Engleske.

– Osjetio sam da je kraj i da je ozljeda preozbiljna i baš tada nazvala me supruga – otkrio je David i prisjetio se kako ga je supruga Victoria Beckham (40) pitala što se dogodilo.

– Odgovorio sam joj da je to kraj i da više ne mogu igrati, nakon čega je ona briznula u plač koji nije mogla suspregnuti pa je slušalicu dala jednom od sinova – otkrio je David i objasnio kako je u tom trenutku shvatio koliko joj je važna njegova sreća.

– Znala je koliko mi to znači, a ja sam shvatio da uz sebe imam ženu koja me razumije i kojoj je stalo – zaključio je umirovljeni nogometaš koji je svoju karijeru završio u svibnju 2013.

Linker
15. travanj 2024 09:39