Foto Narodni radio
GLAZBENI SHOW DALIBORA PETKA

Danijela Martinović poljubila poznatog iluzionista

Poznata pjevačica gostovala je u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju u kojem je predstavila novu pjesmu Iluzija i poljubila Luku Vidovića.

Danijela Martinović (42) na predstavljanju nove pjesme Iluzija rekla je da su sve tri pjesme – Brodolom, Raspašoj i Capuccino bile uvod u novi zvuk, a glavnu motivaciju za nešto novo dobila je na festivalu:

– Presudno je bilo što sam posjetila Ultra festival i ostala sam apsolutno fascinirana. Rekla sam i ja hoću nešto takvo – priznala je pjevačica.

Za snimanje spota, koji bi trebao biti objavljen kroz desetak dana, bio je zadužen Dario Radusin koji je priznao da je Danijelu mučio sa snimanjem koje je trajalo 15 sati.

Predstavljena pjesma oduševila je mnoge slušatelje koji su komentirali da bi je trebali poslati na Euroviziju pa je poznata pjevačica komentirala i to pitanje:

– Drago mi je što ove godine pauziramo. Treba se nešto promijeniti i dogoditi, jer Hrvatska to ne zaslužuje. Imali smo savršene plasmane i pokazali da možemo, da nam se pjesme i nastupi pamte. Ovo što se uništilo posljednjih nekoliko godina naprosto treba promijeniti i vratiti Hrvatsku na Eurosongu na mjesto koje joj pripada.

Gost iznenađenja u showu bio je poznati iluzionist Luka Vidović koji je u sklopu trika s kartama uspio izmamiti poljubac od Danijele i naučiti neke trikove:

– Dogovorili smo se, jedan drugome možemo biti predgrupa – izjavio je Luka nakon što je Danijela uspješno savladala trik.

Linker
25. travanj 2024 18:48