Foto: Goran Matijašec
NOVA PJESMA

Danijela Martinović: Ovom pjesmom željeli smo kreirati potpuno novi glazbeni pravac

Izvanredan vokal i zarazan osmijeh glazbenice Danijele Martinović ponovo osvajaju hrvatski radijski eter i srca slušatelja. Novo glazbeno osvježenje pjesma je Dežuraj koja je nakon punih deset godina ponovo spojila Danijelu i uspješni autorski i bračni tandem Huljić.

Novo glazbeno osvježenje u hrvatskom radijskom eteru pjesma je Dežuraj kojom simpatična Danijela Martinović (43) najavljuje uzbudljivo razdoblje u kojem nas osim hit pjesme očekuju i brojna druga iznenađenja.

– Pjesma je potpuno drugačija od svega što se trenutačno sluša. Obostrana želja bila je kreirati jedan potpuno novi zvuk i glazbeni pravac. To naravno nije lagan posao ali je vrlo izazovan i kreativan, a Tonči Huljić i njegov tim obavili su sjajan posao i jedva čekam da ju podijelim sa slušateljima i mojom vjernom publikom u cijeloj regiji – izjavila je vrckava pjevačica.

Spot je smješten u pedestete i početak šezdestih godina, a inspiriran je kriznim periodom u braku između glumice Grace Kelly i princa Rainiera trećeg.

I dok s nestrpljenjem iščekujemo premijeru video spota, poslušajte pjesmu Dežuraj na koju je popularna pjevačica iznimno ponosna.

Linker
20. travanj 2024 02:49