SVE ZA LJEPOTU

Danijela Martinović - koja je tajna njenog mladolikog izgleda

Nakon zimskih radosti i uživanja u prazničnim veseljima, Danijela Martinović počela se pripremati za nadolazeći koncert u Lisinskom – i to ne samo glazbeno i vokalno, nego i – vizualno.

Naime, splitska pjevačica prepustila se čarobnom tretmanu laserom. Danijela svoj mladenački izgled zahvaljuje upravo nekirurškim tretmanima kojima već godinama njeguje lice.

Da bi koža dobila lijep, zdrav i svjež izgled zaslužni su tretmani s frakcijskim laserom. Specifična tehnologija radi male mikroperforacije na koži, dolazi do jakog obnavljanja i ljuštenja što rezultira povećanjem zdravih stanica na površini kože i snažnom stimulacijom kolagena.

– Obnovljena koža je zdravija, osvježena, zategnutija. Bolja je resorpcija preparata koji se koriste. Danijela nakon obnove naprosto sjaji – otkrila je kozmetičarka Žana Barjaktarević koja brine o Danijelinom izgledu.

Obnavljanje mladenačkog izgleda dio je priprema za koncert Danijele u Lisinskom. Na radost brojnih fanova 28. će veljače samostalnim koncertom, zanimljivom koncepcijom i vrhunskom produkcijom iznenaditi i razveseliti mnoge. Koncert će biti presjek dugogodišnje karijere koji će uključivati pjesme od samih početaka i grupe Magazin, pjesama koje Danijela dugo nije izvodila, pa sve do posljednjih hitova.

Linker
30. rujan 2022 17:49