LJUBAVNA KRIZA

Danijela Martinović Grašu zamijenila Petrom Ćiritovićem

Splitska pjevačica Danijela Martinović posljednjih se mjeseci rado poigrava s imidžem. Tako se promociji magazina GloriaGLAM pojavila u trapericama i majici s likom Miše Kovača na grudima, a samo nekoliko dana poslije jedva ju je prepoznao i njezin dugogodišnji dečko Petar Grašo jer je stavila crnu periku.

Igru s promjenama vlastitog izgleda 39-godišnja Splićanka nastavila je i na snimanju svoga novog videospota za skladbu “Pola pola”, treću (već je promovirala singl “Danijela časti” i duet “Zarobljenik uspomena” što ga je snimila s Halidom Bešlićem) kojom najavljuje novi album koji će se na tržištu pojaviti potkraj siječnja sljedeće godine prenosi Jutarnji list .

U spotu, snimanom u Umagu, Danijela se pojavljuje u vamp-izdanju, odjevena u crni kožni top i uske kožne hlače te plijeni pozornost svojim najnovijim izgledom. Sve je to u funkciji pjesme jer skladba Saše Zigića govori o krizi u kojoj se našao jedan bračni par te njihovu razvodu. Slijedom toga, redatelj Danko Drinovac kroz spot je uz Danijelinu pomoć prikazao bračne svađe, pa čak i jedan fizički obračun između pjevačice i Petra Ćiritovića koji u spotu glumi Danijelina muža.

Linker
14. travanj 2024 21:08