PROMOCIJA UNIKATA

Danijela Martinović: Grašo, ti si moja inspiracija

Mnogo smijeha i veselja te pokoja suza obilježili su promociju desetog samostalnog albuma Unikat Danijele Martinović . Uz pjesmu tamburaškog sastava Alibi splitska je pjevačica i zaplesala u naručju bivšeg boksača Željka Mavrovića, a atmosfera se u jednom trenutku toliko ugrijala da su tamburašima pucale žice na kontrabasu.

Mnogi Danijelini prijatelji, među kojima su bili Tonči i Vjekoslava Huljić , Miroslav Lilić, Zlatan Zuhrić Zuhra i Antonija Šola zabavljali su se dugo u noć u malom slovenskom gradiću Brežice u oštariji Debeluh.

Budući da se oko cijele promocije najviše potrudio Danijelin menadžer Dragan Hamović Ham, s kojim surađuje već dugih 14 godina, te joj je među ostalim organizirao i prijevoz u 12-metarskoj limuzini Hummer te veselicu za pamćenje, Danijela mu se odužila emotivnom zahvalom, u kojoj mu je poručila da je presretna što ga ima – te pustila pokoju suzu.

EKSKLUZIVNO Kupite posebno izdanje albuma “Unikat” i s Danijelinim darovima

Najljepše riječi ipak je sačuvala za svog dugogodišnjeg životnog partnera, pjevača Petra Grašu .

– Hvala Petru Graši, što je tako spretno držao sve ove konce u svojim rukama i tako je nakako spretno znao kad treba popustiti, kad treba zategnuti stvari, ali hvala ti za još mnogo toga što ne stane na papir jer ti si moja neiscrpna inspiracija – poručila je Danijela.

– Ovo je prvi put da sam ja bio jedini koji je imao te konce u rukama s kojima sam skrojio jedno ruho koje tako lijepo pristaje Danijeli – pohvalio se Grašo, kojeg je dirnula Danijelina emotivna zahvala. Suzu ipak nije pustio, jer kao pravi tradicionalni muškarac, nikad ne plače u javnosti.

Maja Jurović

Linker
18. travanj 2024 12:57