KRAJ LJUBAVI

Daniela Trbović: Oliver i ja smo prekinuli

Da, istina je, prekinuli smo, a tu odluku nismo donijeli preko noći. Oboje smo odrasli ljudi, bili smo zajedno dok nam je bilo lijepo i dobro, a sad smo odlučili poći svatko svojim putem – otkrila je za Gloriju Daniela Trbović (49) glasine da je njenoj ljubavi s Oliverom Frljićem (36) došao kraj.

U novom broju tjednika Gloria, koji je u prodaji od četvrtka, 11. listopada, voditeljica HTV-ovog talk showa 8. kat progovorila je o krahu svoje ljubavi s jednim od najperspektivnijih kazališnih redatelja, s kojim je bila u u vezi nešto manje od tri godine.

Za mnoge je to bio popriličan šok jer se njihova ljubav činila uistinu čvrsta.

– Daniela je sjajna sugovornica i najveća podrška u svemu što radim. S njom mogu razgovarati o stvarima o kojima ne bih mogao ni s kim – rekao je Frljić prije samo mjesec i pol u velikom intervjuu za Gloriju, naglasivši da ni on ni Daniela ne razmišljaju o vjenčanju jer njihov odnos “savršeno funkcionira i bez toga”.

No, riječi su jedno, a djela drugo…

Kristinka Šćavina

Cijelu priču o ljubavnom krahu Daniele Trbović i Olivera Frljića pročitajte u novom broju tjednika Gloria (br. 927), koji je u prodaji od 11. listopada.

Linker
25. travanj 2024 11:17