TRIO BEZ DLAKE NA JEZIKU

Daniel Craig: Ponosim se svojom trećom bradavicom

Poznati magazin o svijetu slavnih “Vanity Fair”, oduševljen duhovitošću njihovih beskompromisnih izjava kroz godinu, postavio je nekoliko pitanja markantnom holivudskom trojcu, Mattu Damonu (41), Georgeu Clooneyu (50) i Danielu Craigu (43).

Poželjni filmski trio poznat je po nedostatku dlake na jeziku, bilo da se radi o njihovim političkim stavovima, privatnom životu ili pogledima na holivudsku kremu. Matt Damon tako je znani kritičar aktualnog američkog predsjednika Obame , ali i Tonyja Gilroya , scenarista filmskog serijala o Jasonu Bourneu u kojem sam igra glavnu ulogu. George Clooney se, pak, nedavno obrušio na svoje kolege jer previše zanovijetaju, a otprije je prepoznatljiv po društvenokritičkom angažmanu koji ugrađuje i u svoje filmove. Daniel Craig ne preza, pak, pred grubim riječima kada odgovara na tipska novinarska pitanja.

“Vanity Fair”-u George Clooney je tako priznao da bi se volio reinkarnirati kao vlastiti pas, budući da smatra kako ljubimac živi kvalitetnije od njega, ali se pohvalio i svojim angažmanom u Sudanu.

Matt Damon je pak priznao kako je najsretniji bio u krevetu dok je pravio svoju djecu, a potom i u bolnici kada je gledao kako dolaze na svijet.

Daniel Craig se, naposljetku, pohvalio svojom trećom bradavicom te priznao kako na muškarcima, ali i na ženama, najviše cijeni – dobre brkove. Kada je pak riječ o najdragocjenijem vlasništvu, Craig je uputio ni manje ni više nego na svoju – muškost.

Linker
26. travanj 2024 16:13