TREĆA SREĆA

Danas se ženi Paul McCartney

Legendarni glazbenik Paul McCartney (69) spreman je treći put uploviti u bračnu luku. Naime, britanski mediji izvještavaju da bi se danas trebao vjenčati sa svojom djevojkom, američkom milijunašicom Nancy Shevell (51). Slavni Beatle iza sebe već ima dva braka – 1969. oženio se s fotografkinjom Lindom Eastman, s kojom je bio do njezine smrti 1998. godine, a od 2002. do 2008. bio je oženjen s bivšom manekenkom Heather Mills .

U brak s Nancy Shevell, s kojom je u vezi od studenog 2007. godine, McCartney bi trebao ući u matičnom uredu u londonskom Westministeru, istome u kojem se 1969. vjenčao sa svojom prvom suprugom Lindom. Uz mladence, svečanom trenutku trebalo bi prisustvovati još tridesetak najbližih prijatelja i članova obitelji.

Slavlje će se nastaviti u vrtu njegove kuće u sjevernom Londonu, a, prema pisanju medija, započet će s tri pjesme, koje će otpjevati mladoženja – standardom Beatlesa “Let It Be”, najdražom pjesmom mladenke “Let Me Roll It” te novom pjesmom koju je McCartney napisao za svoju novu suprugu.

Linker
19. travanj 2024 08:14