FASHION.HR

Damir Urban: Supruga je najbolji modni savjetnik

-Neki ljudi su me zadužili. Kako oni dolaze na moje koncerte moram se odužiti pa doći na reviju – izjavio je glazbenik Damir Urban koji je sa suprugom Milicom posjetio zagrebački Muzej suvremene umjetnosti gdje je sinoć održana posljednja večer modne manifestacije Dove Fashion.hr.

-Došao sam zbog Roberta Severa kojeg jako cijenim. Inače ne pratim modu, supruga mi je glavni savjetnik što se odijevanja tiče ali večeras me pustila da obučem što hoću pa sam u ležernom izdanju – izjavio je 42- godišnji riječki glazbenik. -TV voditeljica Nevena Rendeli također je velika ljubiteljica Severovih kreacija no sinoć su joj za oko zapele i haljine mladog dizajnera Ivana Alduka .

-Jako su mi se dopale kratke haljine Ivana Alduka iako sumnjam da bih imala hrabrosti odjenuti nešto tako kratko – izjavila je Nevena Rendeli. -Aldukovi modeli dopali su se i Anamariji Asanović , mladoj dizajnerskoj zvijezdi iz Splita.

– Futuristički, ženstveno, odličan styling, baš sve je dobro ukomponirano – izjavila je 22-godišnja dizajnerica koja trenutno završava svoju novu kolekciju koju će prikazatii na predstojećem Nivea Cro-A-Porteru.

Linker
16. travanj 2024 16:16