Neja Markičević / Hanza Media
PREDSTAVLJA FILM 'ZVIZDAN'

Dalibor Matanić u društvu supruge spreman za osvajanje festivala u Cannesu

Dugometražni igrani film Zvizdan poznatog redatelja uvršten je u službeni natjecateljski program 68. Filmskog festivala u Cannesu pa povodom tog važnog događaja Jutarnji.hr donosi njegov komentar i impresije prije puta.

Dalibor Matanić (40) u društvu supruge Helene Minić Matanić (36), s kojom u kolovozu očekuje dijete. u Canners kreće nekoliko dana ranije i to automobilom kako bi u iskoristili priliku, spojili ugodno s korisnim i malo prokrstarili Italijom.

– Ja sam već imao prilike boraviti u Cannesu tijekom filmskog festivala, pa znam kako sve to izgleda – kaže Dalibor, koji će u Francuskoj zablistati u elegantnom svečanom odijelu – otkrio je Dalibor.

Neja Markičević / CROPIX

Foto: Neja Markičević / CROPIX

– O, da. Ja se volim ‘zbigecati’ – ističe redatelj, kojem je najvažnije da se u Cannesu što više promovira njegov film koji je u konkurenciji s brojnim redateljima čijem radu i stvaralaštvu se iznimno divi.

Posebno je sretan što ga na putovanje prati supruga koja će zasigurno plijeniti pažnju na crvenom tepihu, a s kojom svakodnevno obavlja aktivnosti vezane za doček djeteta.

–> Dalibor Matanić i Helena Minić Matanić – biranje kolica za bebu

– Baš je super što ću postati otac s četrdeset godina – izjavio je nedavno redatelj, a njegova supruga i glumica kaže kako se u trudnoći osjeća odlično te da nema nikakvih posebnih želja niti hirova.

Foto: Arhiva

Linker
17. travanj 2024 22:11