GWYNETH PALTROW

Daje savjete za dobar provod u Londonu

Oskarovka Gwyneth Paltrow (36) napisala je svoj vodič za život u Londonu u kojem opisuje kako se najbolje skučiti, najesti i – zabaviti. Američka glumica koja živi u britanskoj prijestolnici sa suprugom Chrisom Martinom (32), pjevačem benda Coldplay, i njihovo dvoje djece, kćeri Apple (4) i dvogodišnjim sinčićem Mosesom, tvrdi da je bila zatrpana zahtjevima svojih američkih prijatelja da opiše kako izgleda život u Londonu.

-Mnogi moji prijatelji, čak i prijatelji prijatelja, pokazali su veliku znatiželju za uputama i opisima grada pa sam odlučila napisati uvid u „Moj London“ – opisala je zvijezda proslavljena ulogom u filmu “Sedam”.

Međutim, koliko god poželjni, savjeti koje je glumica opisala ipak su izvan dometa cijena “običnog puka”. Zvijezda filma „Two Lovers“ odabrala je svoja dva omiljena hotela The Berkley i Blake te priznala da su oni ipak poprilično skupi. Savjetovala je prijatelje da posjete ekskluzivne restorane J. Sheekey, Locanda Locatelli i Petite Maison. Za one oskudnijeg budžeta holivudska zvijezda sugerirala je lanac restorana Wagamama.

Što se tiče kafića glumica za koju je poznato da ponekad uživa u pivu Guinness, predložila je posjet baru The Engineer smještenom u zapadnom dijelu Londona, idiličnom Primrose Hillu te također odlazak u The Grenadier, u kojem često tulumari britanski redatelj Guy Ritchie, bivši suprug glumičine bliske prijateljice, pop kraljice Madonne.

Gordana Kolanović

Linker
29. travanj 2024 06:40