POKLON PAKET

Cvjetno iznenađenje - omamljivo, mirisno i njegujuće

Omamljivo, mirisno, maksimalno njegujuće i stilski savršeno! To su atributi novih poklon proizvoda BOUQUET OF FLOWERS Kozmetike Afrodita.

Iznenadite ju Kremnim gelom za tuširanje i Njegujućim mlijekom za tijelo koji koži pružaju intenzivnu hidratantno-hranljivu njegu te ujedno pomažu kod sprječavanja isušivanja kože, a istovremeno kožu čine svilenkasto glatkom.

S opojnim cvjetnim mirisom vode vas u svijet romantike te svakodnevnu rutinu pretvaraju u senzualan ritual. Proizvodi ne sadrže parabene i parafin te su primjereni i za osjetljivu kožu. Na raspolaganju su u obliku slatkog poklon paketa sa kojim kod nježnijeg spola ne možete pogriješiti. Za Valentinovo ili Dan žena, obljetnicu, rođendan ili tek tako!

Kremni gel za tuširanje BOUQUET OF FLOWERS

  • za romantičan ugođaj ispod tuša! Nježno čisti kožu, istodobno je izdašno njeguje te pomaže u spriječavanju njezinog isušivanja. Opojnim mirisom vodi u aromatični svijet cvijeća te svakidašnju rutinu tuširanja mijenja u senzualni ritual. 200 ml

Njegujuće mlijeko za tijelo BOUQUET OF FLOWERS

  • njegujući užitak u zagrljaju romantičnih mirisa! Izdašno hrani i hidratizira kožu, jača njezinu zaštitnu funkciju te ju čini svilenkasto glatkom. Opojnim cvjetnim mirisom osigurava senzualni doživljaj svakidašnje njege. 200 ml
Linker
19. travanj 2024 02:44