ELLEN POMPEO I JUDE LAW

Curice razveselile Hollywood

Britanski glumac Jude Law (36) postao je otac četvrtog djeteta, djevojčice Sophie, a roditeljsku sreću upoznala je i američka glumica Ellen Pompeo (39), koja je prvi put postala mama, također djevojčici, nazvanoj Stella Luna Pompeo Ivery. Iako ih povezuju bliski datumi u kojima su dobili prinovu, priče o njihovim vezama ne mogu biti različitije.

Naime, zvijezda SF filmova “Gattaca” i “A.I.” tek je nedavno priznao dijete začeto u kratkoj aferi sa starletom Samanthom Burke. Vijest o tome da će ponovno postati otac glumac je saznao samo dva mjeseca ranije, a ubrzo je u medijima potvrdio vijest da će dijete dobiti s 24-godišnjom Amerikankom, koju je upoznao na setu snimanja filma “Sherlock Holmes” u New Yorku. Iako nisu u vezi, Law je pristao učestvovati u odgoju kćerke, a u očinskoj ulozi već ima dovoljno iskustva. Glumac je već otac 12-godišnjeg Raffertyja, 6-godišnjeg Rudyja i 8-godišnje Iris, koje je dobio u braku s bivšom suprugom, dizajnericom Sadie Frost. Iz tog braka također ima posinka Finlayja koji je navršio 18 godina.

S druge strane, Ellen Pompeo, zvijezda serijala “Uvod u anatomiju”, dosta dugo je čekala na pravog odabranika, a pronašla ga je u glazbenom producentu Chrisu Ivoryju. Nakon tri godine veze vjenčali su se 2007., ali trudnoća je bila protkana mnogim usponima i padovima u njihovom braku. Nagađalo se da Ivory zavađa maloljetnice po zabavama te je često viđen kako tulumari bez vjenčanog prstena. Čini se da su supružnici prebrodili teškoće medijskih napada te su s velikim veseljem dočekali rođenje djevojčice Stelle Lune, simbolično nazvane po zvijezdama i mjesecu.

Linker
25. travanj 2024 15:45